Sunday, December 10, 2017

Produk Supermom | Menghilangkan Kotoran Degil Dengan Mudah

Produk Supermom - Semburan menghilangkan kotoran degil
Produk Supermom adalah produk yang sedang meningkat naik di pasaran Malaysia sekarang nie. Produk Muslim ini ada disiarkan di rancangan TV Al Hijrah B'frenz dan tersangat laris di seluruh negara. Produk ini juga pernah mendapat liputan di radio IKIM FM tau... Banyak kegunaan produk Supermom ini dan akan saya kupaskan satu persatu kelebihan produk ini.

Antara kegunaan utama produk ini adalah menghilangkan kesan kotoran degil di pakaian anda. Hanya sembur sret sret di kawasan kotoran, tunggu 5 minit dan masukkan ke dalam mesin basuh. Lepas habis membasuh, lihat la di kotoran yang sebelum nie degil tak nak hilang tu... Boleh hilang! Boleh hilang apabila menggunakan produk Supermom ini.

Tanpa rendaman, pakaian bersih selepas semburan

Brochure Supermom

Yang hebatnya... bukan hanya untuk pakaian... tapi untuk kegunaan yang lain seperti menghilangkan kotoran di tandas, di dapur, di lampu kereta, di rim kereta, malah mungkin dapat menghilangkan kotoran di hati anda! Ops... terover... he he.

Tapi memang betul boleh hilangkan kotoran lain selain pada pakaian. Boleh lihat gambar-gambar testimoni yang telah dicuba pada benda lain selain pakaian. Boleh kata, bukan sekadar Supermom nie, nie dah boleh dipanggil SuperFamily!! 

Rim kereta pun jadi macam baru bang!

Sembur di beg pun boleh!

Kotoran daki hilang - baju nampak baru!

Di periuk pun boleh!
Hah! Amacam? Hebat kan? Dah la produk bumiputera, bukan dari luar negara nie. Ini produk buatan Malaysia! Apa tunggu lagi? Harga berpatutan, kegunaan meluas dan berkesan. Memang betul apa yang di tagline kan founder produk supermom nie... SATU RUMAH, SATU SUPERMOM.
 
Boleh cuba dan senang sahaja untuk didapati di pasaran. Boleh contact dengan stokis yang telah meng"sponsor" entri post ini untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut iaitu tentang HARGA, DAN BAGAIMANA UNTUK MENDAPATKANNYA iaitu:

No Wassap : 012-9282632 @ 013-986 1207
Email: sarinamadmin62@gmail.com

Sememangnya produk ini sudah terbukti keberkesanannya dan suci bersih dari unsur unsur oink oink yang selalu kita takutkan. Yang nie takde oink oink...produk supermom nie ada blink blink dan keching keching sahaja! Kerana anda boleh menjimatkan masa dan wang dengan pembelian produk nie. 

So, apa tunggu lagi? Contact la nombor stokis di atas... Nak beli produk supermom atau nak jadi agen jualan. Bukan saje pakaian dah cantik, kereta dah berkilat, duit pun dapat kalau jadi agen!

Kepuasan Terjamin!

Entri ini adalah STICKY POST di mana entri berbayar ini akan selalu berada di atas sekali dalam blog ini sehingga Dec 2017. Nak entri terbaru? Ada di bawah sticky post ini yer.... :) Berminat nak iklankan produk anda? Klik link ini (IKLAN DI BLOG)
 

Saturday, November 18, 2017

Sewa Genset Malaysia | Sewa Generator Set | Rent Genset

Sewa Genset Malaysia

Sedang mencari syarikat yang boleh supply sewaan genset, cooling system ( portable aircond, self-contained aircond, floor standing) atau sewaan air cooled chiller? Anda boleh contact saya: Ahsan Nur Mubarak (012-983 2133), atau emel terus kepada saya iaitu:

ahsan.zahari@tktent.com

Kami ada diesel genset, range dari 20kVa hingga 500kVa. Jika mahukan power supply 2000kVa sekalipun, kami boleh supply kepada anda. Hanya perlu emel apa yang perlu, tinggalkan no phone, saya akan contact secepat mungkin untuk berbincang lebih lanjut atau memberikan sebut harga kepada anda. 

Segala proses penghantaran, pemasangan, kami sediakan dan jika mahu ada technician dan chargeman untuk standby di sana semasa menyewa genset pun kami sediakan. Bagaimana dengan wiring, sambungan cable, dan segala electrical work tu? Jangan risau, kami pasangkan semuanya. 

Kami ada sub-board, commando cable, fencing, cable ramp, dan banyak lagi. Semuanya untuk pemasangan lengkap dari A to Z kepada anda. Itu kelebihan kami!

Boleh kata, pelanggan bayar sewa genset, kami buat semuanya sehingga selesai, pelanggan tidak ada masalah power supply lagi. Harga? Boleh mintak quotation dan kami akan berikan harga yang terbaik. Apa yang penting, kami akan berikan servis yang terbaik dan menyelesaikan masalah pihak pelanggan bukan sahaja power supply, tapi cooling system juga.


Kenapa perlu sewa genset atau generator set? Ini kerana beberapa keadaan iaitu:


Electrical calibration dari pihak TNB

Dalam kes ini, biasanya pihak TNB selalu buat electrical calibration untuk permanent building seperti Hotel, wisma, atau mana-mana syarikat yang mempunyai bangunannya sendiri. Kadang-kadang pihak TNB tidak cukup genset untuk supply kepada pelanggan dan pihak syarikat perlu mencari sendiri syarikat yang boleh memberi sewa genset

Jika power supply tak berfungsi, syarikat akan alami kerugian yang sangat banyak, jadi, lebih baik mereka menyewa genset untuk jalankan operasi perniagaan mereka. Tempoh sewaan bergantung kepada kehendak, boleh jadi 2 minggu, 5 hari, sebulan, atau berbulan-bulan. 


Power supply breakdown

Kadang-kadang ada kes power supply breakdown. Biasanya di kilang-kilang atau warehouse yang perlu ada power supply 24 jam. Untuk repair, akan makan masa yang lama. jadi, amat sesuai untuk tetap jalankan operasi atau menjaga kualiti produk dalam warehouse, dengan menyewa genset dari kami. 

Orang operation akan tahu sebanyak mana ruginya jika sesuatu kilang tidak beroperasi selama beberapa hari dan sebanyak mana kerugian jika produk sensitif tidak dijaga dengan rapi dalam masa beberapa hari. Jadi, sewaan genset atau chiller sangat penting untuk mengurangkan kerugian syarikat.


Late delivery new Genset

Ada syarikat membeli genset baru tetapi ada masalah kelewatan. Biasanya dalam tempoh seminggu atau dua minggu. Sepatutnya syarikat sudah beroperasi ketika itu tetapi kerana kelewatan genset baru tadi, operasi terbantut. 

Kami boleh sewakan dahulu untuk menyelesaikan masalah kelewatan genset baru tadi. Anda boleh beroperasi mengikut jadual, mengelakkan dari denda lambat siap yang menyebabkan kerugian lebih banyak, dengan menyewa genset dari kami dahulu.


Event

Ini kebiasaan proses sewa genset. Event yang dibuat di luar bangunan seperti karnival, expo, hari keluarga, memang selalu memerlukan genset. Dan kami sememangnya sudah arif dan sangat berpengalaman dalam sewaan genset untuk event besar seperti Sea Games 2017, Malaysia Autoshow 2017, Toyota Event dan banyak lagi. 

Dari segi servis dan pengalaman, anda boleh yakin dengan kami. Sebab inilah kepakaran kami, menyewa marquee tent, aircond, genset dan chiller.


Occasional Needed

Ada juga kes inginkan genset untuk kerja-kerja welding, pembinaan, atau supplier awal tidak cukup barang untuk supply. Kami boleh tolong dengan memberikan khidmat sewaan kepada anda. 

Untuk stok yang ada, kami ada lebih dari 30 buah genset dan lebih dari 30 000 HP cooling system untuk disewakan kepada anda. Jadi, jika ada sahaja keperluan, jangan keberatan untuk menyewa daripada kami, kerana kami sememangnya ada stok untuk anda! 

Thursday, October 19, 2017

Perkhidmatan Sewa Khemah, Aircond Terbaik Di Malaysia | Tent Rental Services

Pernah dengar khidmat sewaan khemah, aircond, genset? Haa… Ada satu syarikat menawarkan khidmat sewaan seperti itu. Hanya dengan sekali permintaan, anda dapat semuanya. Sewaan perkhidmatan khemah, aircond dan genset nie biasanya untuk event seperti LIMA, Roadshow dan banyak lagi.

Untuk bagi sesiapa yang berminat untuk menggunakan khidmat sewaan barangan ini, anda bolehlah menghubungi satu syarikat bernama TK Tent & Air-Conditioning Rental Sdn Bhd. Syarikat ini menawarkan khidmat seperti:
  • Sewaan aircond/air-cooler  (portable, air-cooler self-contained (5HP, 10HP, fabric ducting dll.
  • Sewaan khemah (marquee tent, pyramid tent, A-shape tent dan banyak lagi.
  • Sewaan Genset (Generator Set untuk power supply 
  • Sewaan Chiller ( Emergency Cooling System untuk permanent building, factory, warehouse)
  • ewaan Electrical Works (Mist fan, Industrial Fan, Lighting, Distribution Board dll)

Barangan sewaan di atas tu banyak digunakan untuk menjayakan event seperti:
Karnivals
  • Launching Program (BMW launching, Shipping launching)
  • Pameran / Expo
  • School Event
  • Festival
  • Birthday Party
  • Roadshow
  • Corporate Event
  • Emergency Cooling System (Sebab ada maintenance, breakdown dll)
  • Wedding Dinner
  • Family Day

Jadi, kalau ada syarikat anda, syarikat kenalan anda, atau anda sendiri ingin buat satu majlis seperti di atas, boleh la menghubungi nombor di bawah:

Call atau SMS sahaja : 012-983 2133 (En. Ahsan)

Jangan risau, jika anda tidak ada pengalaman dalam bab detail seperti berapa kVA nak guna untuk genset, berapa banyak khemah nak sewa, berapa aircond nak guna, En. Ahsan boleh bagi nasihat dan boleh berbincang. Harga sewaan sangat berpatutan dengan khidmat yang akan diberi. Pihak TK Tent akan datang pasang, dan buka balik selepas majlis, semuanya termasuk dalam harga yang akan diberikan kelak.

Untuk detail tentang contoh-contoh gambar event atau syarikat yang pernah menggunakan khidmat sewaan TK Tent, boleh la layari ke website syarikat tersebut. www.tktent.comhttp://www.tktent.com

Jika ingin bekerjasama untuk jadikan TK Tent supplier anda pun boleh menghubungi email yang tertera di atas.